A BUDOKA KARATÉKÁI ISMÉT BIZONYÍTOTTAK

A szervezők kissé tartottak a hatalmas létszámtól, ami a továbbjutók listája alapján elérte a 460 fős létszámot. (Az országos döntőbe a 3 területi selejtező legjobbjai kerülhettek!) Az idei év nagy előrelépés az évek óta hangoztatott Kyokushin szervezetek közti közeledésben, hiszen mind a négy hazai szervezet részt vett mind a selejtezőkben, mind a 2.JPGdöntőben. A Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szervezet, Oyama Karate Kyokushin Hungary, Magyar Kyokushin Karate Szövetség és a Magyar Kyokushin Karate Szervezet edzői, versenyzői, delegált bírói mind bizonyították, hogy az összefogás lehetséges és működő képes.

A szokásos egészségügyi vizsgálat után, a selejtezőkkel kezdődött a verseny. A küzdelmek a résztvevők nagy száma miatt 6 küzdőtéren zajlottak. 001.JPG

A versenyzők nem csak küzdőszellemükkel, hanem sokszor látványos, technikás párharcaikkal gyorsan kivívták a nézők elismerését. Ezen a sok színvonalas harcot hózó napon igazán kemény küzdelmekben dőltek el a helyezések.

A BUDOKA csapata a nap végére 2 Diákolimpiai győztessel (Fekete Farkas Mór (gyermek I.) és Molnár Bence (gyermek II.) ), 1 ezüstérmessel (Halász Gergő (serdülő) ), és 8 bronzérmessel (Nagy Krisztián (gyermek II.), Lizák Richárd (gyermek II.), Győrffy László (gyermek II.), Tóth Alexandra (gyermek II.), Molnár András (serdülő), Kerti Kinga (serdülő), Kerti Gábor (junior), Velő Ágota (junior)) térhetett haza.

Felkészítő edzők: Sempai Tamás László, Sempai Mészáros András, Sempai Kiss Péter, Sempai Fekete Tamás

1.JPG