Vizitábor 2009

Az idei nyári vizitáborunkat már az új edzőtermünkben tartottuk meg a saját VÁRUNKBAN 300 méterre a Balcsitól, szlogenünk: NO KARATE! SZIGORÚAN BALCSI!

 

Ami újdonság volt mindenki számára az a szállás volt, egy hatalmas 180 nm-es tatami ágyunk volt, közel 20 karatésra… hálózsákkal, kispárnával stb. megtalálta mindenki a helyét. A közös ágyikó igen nagy sikert aratott, jelzem,,elfért mindenki!

 

 

Kaptunk egy Házi mozi rendszert 3x2m vetítővászonnal….így az est folyamán kidőlve a foci és vizicsaták után elterülve a terem minden szegletéből láthattuk a kedvenc filmjeinket!

 

 

A benti és a kinti foglalkozások maradéktalanul teljesültek, az időjárás igen kegyes volt velünk hétágra sütött a nap……barnult is a csapat!

 

 

A mindennapos csaták szivacskígyóval mindenki – mindenki ellen, a Karaoke versenyek a dojoban, majd mindezt folytattuk kint a vízen, hol a szörffel, hol a kajakkal vagy éppen vizibirkózással!

 

 A szülök, mint minden nyáron most is finomabbnál finomabb étkekkel lepték meg a csapatot…..fantasztikus pénteki vacsi….a jégkrém hegyek…a közel 20 kg görögdinnye, a sütik, a végén darut rendeltünk és nagy valószínűséggel mindenki egy súlycsoporttal feljebb indul az őszi versenyeken!

 

Szóval így búcsúztunk a nyártól……remélem, hogy mindenki kipihente a versenyek fáradalmait!

 

 

Mint tudjátok ősszel nem csak a suli kezdődik hanem a versenyeink is! Kemény munka vár ránk!

 

Végezetül köszönöm az aktív részvételeteket, remélem, hogy jól éreztétek Magatokat, én kitűnően szórakoztam!

 

 

Külön köszönöm a szülőknek, segítőimnek az áldozatos munkáját, segítségét, jövőre jubilálunk…..20-ik táborunk jön!

 

Osu!

 

 

Sensei