2009-10-18 ABONY

Az igen sikeres Tarjáni versenyt követően  Abonyba utaztunk a III. Power Kupára a nyílt országos gyermek és serdülő karate versenyre.
A házigazdánk Krupincza János szervezésében mintegy 200 versenyző közel 30 klub képviseltette magát.
A tarjáni eredmények még feszítették karatekáink mellét, lendületük nem fogyott, így ismételten szép eredmények születtek:

5 arany, 2 ezüst és 4 bronzérmet szereztünk

Hegedűs Bendegúz szokásához híven nagyon harcosan kezdett de egy sajnálatos ushiro-geri és egy elcsúszás (védő) során két pontot veszített, amit már nem tudott a küzdelem végéig behozni. Sajnos így kiesett, a tudása alapján dobogón lett volna a helye! (Gy.I.46 kg)

Tóth Marina, gratulálok, keveset tudtunk edzeni az utóbbi időben, de ennek ellenére lelkesen, okosan küzdött és ellenfeleit kézzel kontrázva kipontozta! I. helyezést ért el (Gy.II. 45 kg)!  Remélem, hogy a jövőben többet tudunk készülni a versenyekre!

Major Martina és Domján Noémi, mindketten szívvel lélekkel harcoltak, mindent megtettek a sikerért, de sajnos a titkos vágyunk a közös döntő, most elmaradt! III. helyezést értek el! Gy.II.35 kg) Legközelebb bepótoljuk!

Tóth Dániel parádésan kezdett, öröm volt nézni a győzelmeit. Sajnos a középdöntőben egy váratlan helyzetet nem tudtunk megoldani, az ebből származó ponthátrányunkat a küzdelem végéig már nem tudtuk ledolgozni, Dani III. helyezést ért el (Gy.II. 37 kg)! Egy jóval fényesebb érmet szerettünk volna!

Fekete Farkas Mór kitűnő formában kezdett, az ellenfeleit sorra legyőzve érkezett a döntőbe. Majd ezt követően egy igen kemény küzdelemben győzte le ellenfelét! Egyszerűen lehengerelte! I. helyezést ért el! (Gy.II.48 kg)

Pájer Bence, rutinos, robbanékony versenyző, taktikus küzdelmekkel került a középdöntőbe. Itt a bajnok Karczub Zalán várta, Bence mindent megtett de sajnos kevés volt a győzelemhez, III. helyezést ért el (serd.45 kg)! Mi jobban szerettük volna, ha a döntőben találkoznak! Majd legközelebb revansot veszünk!

Nagy Krisztián lassan melegszik be, ha sikerült, akkor bármi megtörténhet. A középdöntőig jutottunk, sajnos a küzdelem hevében Krisztián keze megsérült (sajnos törés lett a vége), így nem folytathattuk a küzdelmet. Krisztián III. helyezést ért el, gratulálunk, és mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Lizák Richárd okosan, erejét kihasználva, higgadtan betartva a taktikai feladatokat őrölte fel ellenfeleit és az I. helyezés mellé még begyűjtötte a legharcosabb versenyző díját is! Brávó Ricsi!

Tóth Alexandra nagy küzdő, a végsőkig tud harcolni, ellenfelei joggal félnek Tőle. A mostani küzdelmeiben sem hagyott kétséget a felől, hogy ki lesz a bajnok! Megérdemelten szerezte meg az I. helyet (serd.58 kg)! Gratulálok, csak így tovább!

Nagyon ügyesek voltatok, gratulálok a csodálatos eredményekhez!
Jön a Román Open! Jó felkészülést kívánok!

Osu!
Sensei