XXI. Vízisporttábor

A diákoknak június 15-vel országszerte hivatalosan is megkezdődött a VAKÁCIÓ! Mi sem tétlenkedtünk és pár nap alatt, meghirdettük a táborunkat és,, becsengettük” a kallódó kartékáinkat! Az előző évekhez hasonlóan a szerdai napon az edzést követően 32 kisharcos birtokba vette a dojot! A programszervezésben, felügyeletben többen is segítségemre volt, Molnár Gergő, Molnár Bence, Vincze Tamás Dániel és fiam Dani.

Szlogenünk továbbra is: 
No karate csak Játék, Balcsi……Buli és Kakaó!

A szerdai edzést követően mire körbe néztem, segítőim pillanatok alatt átrendezték a dojot. Kialakították a játékterületet: rex, cso-cso, biliárd és asztaliteniszhez, valamint a tatamin a szálláshelyeket. Majd ezt követően megbeszéltük a házirendet. Este 23 órakor sikerült valamelyest pihenőre bírni a zsibongó csapatot. Állítólag többen hajnali 2 óra körül tudtak csak elaludni!

Az időjárás viszonylag kielégítő volt az első napon csütörtök délelőtt csak fürdőztünk, illetve focizgattunk a fövenyen, ebéd után viszont néhány ifjú kajakba ugrott és gyakorolt rendületlenül, mások sütkéreztek, és jégkását szopogattak!

Étkezéseinket mi magunk intéztük, ebédre a Krisztina Panzióba sétáltunk le Judit nénihez, aki nagyon fincsi étkekkel vendégelt meg.
Köszönet a szülőknek, akik meglátogattak bennünket és finom sütivel, jégkrémmel lepték meg az állandóan farkaséhes karatésokat. Köszönjük a sok finomságot.

Pénteken délelőtt a rossz idő miatt versenyzőink rex, cso-cso és asztalitenisz bajnokságon indultak, díjazás: ,,kondicsoki” volt!  Késő délutánra csillapodott az idő és beiktattunk egy kis labdarúgást. Este 9 órakörül kellően elfáradva még fürdeni sem volt kedve a csapatnak így haza mentünk. Vacsora, esti film dumcsi és aludni tértünk kb. 23 h.

Szombat, végre jó idő kerekedett, kicsit szeles volt de ez segített bennünket, hiszen a mai napra a csapatot a Töreki tavakhoz vittük. A kocsikat a parkolóban hagytuk és Gergő, aki a programot szervezte, végigvezette a tanösvényen a csapatot mintegy 6 km távon.
Kicsit megfáradva érkeztünk a Cinege pihenőhelyre ahol már várt ránk Pájer Laci barátunk aki biztosította a helyet számunkra! Fa gyűjtés, amerikai-foci beszélgetés  és előkészületek az ebédhez.

13 órakor megérkeztek a finomságok, amit Sempai Hegedűs István („Öreg Francos”) és kedvese Szilvi hoztak. Rögvest az autóhoz mentünk néhányan, felfedezni a sok-sok csemegét. Hát voltak bizony szemet-szájat gyönyörködtető finomságok: sólet, pörkölt és rétesek garmadával. No de előtte lecsúszott egy kis ,,jéger”! Megfelelő bemelegítést követően falánk csapatunk elpusztította a sok ételt. Hát ez fantasztikusan finom volt.

Kedves Sempai István és Szilvia nagyon szépen köszönjük mindannyiunk nevében ezt a terülj-terülj asztalkát és azt a sok kedvességet és törődést amivel elhalmoztatok bennünket.

Fontos volt a rend és tisztaság fenntartása, így reggelente takarítással kezdtünk majd csak ezt követően, indulhattak a programok. Jelesre vizsgázott mindenki! Ezúton is köszönöm a kiváló hozzáállásotokat!

Hát igen, a jó dolgok gyorsan eltelnek, hamar itt lett a vasárnap!
Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy meglátogatott bennünket Shihan Furkó Kálmán és közös fotókat is készíthettünk.

Azt gondolom, hogy a 21 éve elkezdett, aktív „pihenésünk” semmit nem veszített lendületéből (32 vidám karatés) maximum öregebbek, azaz  bölcsebbek lettünk!

Végezetül köszönöm Nektek a kifogyhatatlan mosolyt, vidámság és a fantasztikus élményeket.

Ne feledjétek két hét és kezdődik a nemzetközi edzőtábor.
Jó felkészülést és jó egészséget kívánok mindenkinek!

Osu!
Sensei

További képek a Galériában itt!