2011-09-17 Almásfüzitő

V. Almásfüzitői Kupa.
Meghívásos Gyermek és Serdülő Kyokushin Karate Verseny

,, csillogó szemek”!

Vége a nyárnak és sajnos itt az iskola! De ne szomorkodjatok….. lehet edzésre menni, versenyezhetünk és kupákat, érmeket nyerhetünk és büszkélkedhetünk!
Szóval, fantasztikusak ti is gondoltátok mert két hét alatt megszerveztük az utazást a versenyre és hipp-hopp már Almásfüzitőre utaztunk a hétvégén.

A BUDOKA tizennégy (9 siófoki és 5 enyingi) versenyzőt indított, gyermek és serdülő kategóriában kumitében mérték össze tudásukat.

Eredményeink:

Kumite: 4 arany, 3 ezüst és 7 bronzérem talált gazdára

Értékelés

Szentmiklósi Péter I. hely, álmosan kezdett, kicsit megijesztett bennünket, de a végére belelendült és megcsillogtatta tehetségét. Petitől aranyat vártunk! Hozta is….Gratulálok!

Csehkis Bence – II. hely, jó a belharc, de sajnos nem mozogsz el, frontálisan támadsz, a második küzdelemben már szépen elmozogtál és a tempókra figyeltél. Szép az ezüstérem!

László Ferenc – I. hely, az edzéseken sem kíméled magad, sokat dolgozol, fegyelmezett vagy és tehetséges. A küzdelmeidet látva nem volt kétséges, aranyérem a vége. Elmozogsz, ponterős vagy, jók a tempók…csak így tovább. Gratulálok!

Rafael Zsuzska – I. hely, hát ez a kicsi lány kíméletlenül elverte az ellenfeleket, fantasztikus küzdőszellem, jól használod a kezed lábat, jó a belharc is, otthoni munkában az elmozgások és a tempókat kell gyakorolnunk. Nagyon ügyi voltál!

Rafael Marci  – I. hely, nagyon lámpalázas voltál, (ki nem?), nehezen melegedtél be, de aztán beindult a mozdony és jöttek a pontok. Küzdőszellemed jeles!

Vörös Balázs – II. hely, már régóta vártuk a megmérettetést, magabiztos kezdés, jól kontrázol, a hátra mozgásnál nem forogsz le, mozgasd minden irányba az ellenfelet.

Rudniczai Vanda – III. hely, veled együtt izgultunk, bátrabban erezd el a technikáidat, mozogj az ellenfél után, kombinálj, és mozogj, használj két-három technikákat.

Krammer Máté – III. hely, pókerarc…ahogy osztottad a köríves rúgásokat és gyűjtötted a pontokat nagyon tetszett. Amit gyakorolni kell, azok az elmozgások, ebből kéz és lábtechnikákat eladni, jó tempó és erőteljes kivitelezéssel.

Buday Pál – III. hely, jók a technikáid ügyes vagy, de bátrabban és erőteljesebben kell támadnod, az elmozgásokat és az erőkifejtést kell gyakorolni.

Horváth Kristóf – III. hely, harcos vagy, védekezésre ügyelni kell, jól használod a kezed, arra kell figyelned, hogy minimum két-három technikát alkalmazz, csak akkor lesz pont.

Müller Péter – III. hely, harcos vagy, gondolkozol és jól látsz, magas rúgások fejre kitűnőek de nem fejezed be….azaz elmaradnak a kéztechnikák, üss erősebben.

Kisdeák József – III. hely, bátrabban támadj és technikával, használd a kezed és a lábad, mozogj sokat és védekezz.

Kiss Gellért – III. hely, jó a harci szellem, az egyes ütések jók, de kombinálni kell, a felütést közelebbről hajtsd végre, figyelj a pontos tiszta technikára

Neubauer Mátyás – III. hely, harcos vagy, jól használod a lábadat, de nem véded a fejedet, ügyes vagy és használd a kezedet bátran

Gratulálok Mindenkinek!

Továbbá köszönöm Sempai Istvánnak, a szülőknek, a barátoknak és a versenyzőknek (Heni és Dani), hogy segítettétek csapatunkat a versenyen.

További jó felkészülést és jó egészséget kívánok!
Ne feledjétek, jön Tarján és Arad! Mindent bele!

Osu!
Sensei