2012-11-04 Danfelkészítő edzés

Tisztelt Klubvezető, Tisztelt Karatékák!

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy szervezetünk 2012. november 4-én, Siófokon, vasárnapi napon megtartotta felkészítő edzését az 1.-3. Dan övfokozatra vizsgázó mesterek számára.
Szervezetünk 2013. júliusában tervezi immáron a harmadik DAN VIZSGÁT!
Mai napon jelentkezők részére megtartottuk az első felkészítő edzést.
Jövőre tavasszal (márciusban) a másodikat, májusban a harmadik felkészítő edzést tartjuk, vizsga júliusban a Branch táborban.
Fontos számunkra, hogy a vizsgázni szándékozó mesterek közös edzés keretében készüljenek a vizsgájukra, segítsük és támogassuk őket a siker érdekében.
Délelőtt a vizsgázók két órában közös edzés keretében a Kyokushin karate mozgásanyagából a Kihon, az Ido-kihon, a Kata elemeit gyakorolták, délután 20×1,5 perces váltott ellenfeles küzdelmet hajtottak végre.
Az első felkészítő edzés célja volt, hogy megbizonyosodjunk a jelentkezők jelenlegi technikai és kondícionális állapotáról. A nap végén személyre szóló értékelést adtunk. A jelentkezők többsége jó felkészülést mutatott.

Ebédidőben az elnökség ülésezett. Jó hír, hogy szervezetünk a kitűzött céljait (szemináriumok, táborok, versenyek) sikeresen teljesítette, költségvetése stabil.
Egy fantasztikus hír, jövő év júliusában Shihan Midori látogat hazánkba, közel 1 hetet fog Siófokon eltölteni. Részletekről későbbiekben tájékoztatunk Benneteket!

Dan vizsgára: 1. danra: 12 fő, 2. danra 6 fő, 3. danra 2 fő jelentkezett, összesen: 20 fő!
A DAN VIZSGÁKAT a nyári táborunkban (Keszthely, 2013. 07……..) tartjuk..

További sikeres felkészülést kívánok, aki jó értékelést kapott tartsa meg a szintet, akinél volt hiányosság, kérem, hogy javítsa ki.

Köszönöm szépen a mindenkinek a segítségét!

Osu!

Kálóczi József 5. dan BC
MSKSZKB

Képek a galériában, itt.