2012-11-24 Gyöngyös Utánpótlás Magyar Bajnokság

Versenyévadunk utolsó nagy versenye, fontos állomás a junior és felnőtt versenyzők részére. Azon versenyzők, akik itt dobogós helyezést érnek el azok a jövő évi junior és felnőtt EB-re utazó keretbe kerülhetnek. A tét nem kicsi.

Pénteken utaztunk 17 fővel (6 enyingi és 11 siófoki), kocsikkal, a csapat egy része barátoknál, ismerősöknél mi a Gyöngyös Patai Panzióban kaptunk kellemes szállást és jó kaját! Köszönjük szépen Katinak a szervezést.
Miután szerencsésen, épségben megérkeztünk Gyöngyösre, mérlegelésen és az orvosin is túl voltunk Henivel a meghirdetett bíróképzésre mentünk. A többiek szállásra mentek. Mi körülbelül 20 óra magasságában végeztünk, Heni sikeres tesztet írt… Gratulálunk! Jövőre B kategóriás bíró gyakorlaton vesz részt.

Sensei Bendiák rutinos szervezőként bonyolította le a versenyt, ahol 25 klub mintegy 268 fő versenyző küzdött a tatamin. A teljes utánpótlást megmozgatták 5 tatamimon. Fő cél volt, hogy eldöntsék, hogy 2012-ben ki lesz az utánpótlás bajnok kumite versenyszámban.

Eredményeink kecsegtetőek lettek, bizakodhatunk, hogy jövőre az EB-re küzdelemben Dani, Ricsi, Szandra és Katában Heni utazók lesznek. Jövőre a diákolimpiára gyúrni kell!

Értékelés:
M. Dani, magabiztosan hoztad a formádat, nem volt kétséges a bajnoki címed. Utazunk!
Bendegúz, folyamatosan hozod az eredményeket, nagy reménység vagy.
Ricsi, sajnálom azt a kósza mawashi-gerit, több koncentráció…képes vagy rá. Utazunk!
Zsuzska, nagyon tudsz küzdeni ez párosul az ügyességeddel, szép volt.
Szandra, sajnálom nem egy szerencsés napod volt, de ne feledd te EB bajnok vagy, jövőre ott a helyed, ne csüggedj. Utazunk!
Martina, kicsi törékeny lány, látod akarattal minden kompenzálható, nem csak Katában vagy jó!
Norbi, tudom, hogy csalódott vagy a harmadik hellyel, és tudom, hogy bajnok lehetsz… türelem, a horvát versenyen elért I. helyezésedhez, pedig külön gratulálok!

 

Eredményeink: 2 arany, 2 ezüst, 3 bronz

 

Aranyérem
Mármarosi Dániel, Hegedűs Bendegúz,
Ezüstérem
Lizák Richárd, Raffael Zsuzsanna
Bronzérem
Tóth Alexandra, Major Martina, Vass Norbert
Köszönöm: Müller Ádámnak, Szabó Áronnak, Rudniczai Vandának, Tóth Dánielnek, Pájer Bencének, Vörös Balázsnak, Rafael Marcellnak, Szentmiklóssy Péternek, Rafael Ferencnek és László Ferikének a harcos helytállásukat!

 

Gratulálok mindenkinek, köszönöm a munkátokat!

Köszönet a szülőknek, barátoknak, hogy eljöttek, segítettek bennünket!

Jön az évadzáró XIX. Mikulás Kupa!

Jó felkészülést kívánok!

Osu!
Shihan