2013. márc. Edzőképzés

MKSZ Edző-sportoktató képzés Siófokon
2013.03.27-30.

MKSZ Edzői bizottsága nevében örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a 2013 évi edző és sportoktató képzésén 29 fő hallgató vett részt Siófokon.

Az ország minden területéről érkeztek mesterek és karatékák akik OKJ-s bizonyítványt adó karate-edző képzésre jöttek. A három napos volt a képzés, melynek a végén, a szombati napon sikeres modulzáróvizsgát tettek. A végső záróvizsgáik a TF-en (Bp) május 16-17-én lesznek, ahol elméletben majd azt követően gyakorlatban fognak vizsgát tenni két napon keresztül.

Legfontosabb képzési és nevelési feladatunk volt az általános (didaktika) és a kyokushin módszerre jellemző speciális edzésmódszerek átadása. Úgy érzem, hogy ez sikeresen teljesült, széleskörű tanári, pedagógiai, módszertani és egyéb tapasztalatok cseréltek gazdát. Közös vitaindítók, kooperáció jellemezték a hallgatók napi 10 órás munkáit, ami meghozta gyümölcsét!

A siker nem maradt el a jó hozzáállásotoknak, segítőkészségeteknek, közvetlenségeteknek köszönhetően rendkívül jó, mondhatni baráti hangulatúak voltak ezek az órák. A konstruktív módon átbeszéltük a problémákat, az esetleges hiányosságokat, arra törekedtetek, hogy a vizsgán mindenki a tudásának maximumát tudja nyújtani.

Gratulálok a sikeretekhez!
Köszönök mindent és további sikeres felkészülést kívánok a májusi vizsgákhoz!

Tisztelettel
Kálóczi József 5.dan
/MSKSZ Szakágvezetője (TF)/