2013-05-11 Tarján

XIII. J&S Speed Kupa Gyermek, Serdülő, Felnőtt „C” kumite és Utánpótlás és felnőtt kata Kyokushin Karate verseny
(Tarján, 2013.05.11)

,, májusi eső aranyat ér: 8 érem”

A Tarjánba 14 versenyzővel (9 fő siófoki, 5 fő enyingi) érkeztünk. Mindenki 9-10 óra körül szerencsésen megérkezett. Orvosi, mérlegelés és gyülekező a katásoknak a bemelegítéshez. A mai napon nem csak az utánpótlás korúak katáztak, hanem a felnőttek is az EB-re készülve!

Kata versenyszámban a felnőtt nők között indult Mármarosi Henrietta Európa bajnokunk is, aki jó formáját mutatva a három fordulót magabiztosan megnyerte, így első helyen végzett. Gratulálunk, csak így tovább az Eb-is!
Az utánpótlás korúak sem tétlenkedtek: Hegedűs Bendegúz I. hely, Major Martina II. hely és Vass Norbert III. helyezést értek el! Gratulálok Nektek is!
I.Kata eredmények: 2 arany, 1 ezüst és 1 bronzérem!

Kumite versenyszámban: 1 arany, 2 ezüst, 1 bronz
Aranyérmesek: 1 fő
Vass Norbert (I. hely), pontos, tiszta küzdelmek…magas pontszám különbség! Nem rohansz érett küzdelmeket, láthatunk Tőled! Gratulálok, csak így tovább!
Ezüstérmesek: 2 fő:
Hegedűs Bendegúz (II. hely), szépen hoztad a küzdelmeket úgy ahogy az Tőled várható! A döntőben a Kristóffal találkoztál, jó kis küzdelem volt, sajnálom, hogy nem sikerült, de azt gondolom, hogy legközelebb sikerül fog! Köszönöm a munkádat!
Vass Nárcisz (II. hely) a ,,kicsi lány” most is begyűjtött egy szép ezüstöt…csak így tovább még lehet ez fényesebb is! Gratulálok!
Bronzérmesek: 1 fő
Neubauer Mátyás (III. hely) nagyon jó képességekkel rendelkezel, dolgozol is edzésen…..robbanékony és harcos versenyző vagy! A mostani küzdelmeidben is ez kell, hogy megjelenjen! Gratulálok szép eredmény a bronzérem! Lesz egy még csillogóbb is!

Továbbá dicséretben részesítem a harcos helytállásukért Tatár Balázst, Vörös Balázst, Rundniczai Vandát, Müller Ádámot, Somlyó Andrást, László Ferencet, Szentmiklósy Pétert és Kocsis Bálintot!

Gratulálok a szép eredményekhez!
Osu!
Shihan