III. Siófoki Nagy Sportágválasztó

Karatékáink bemutatóztak a III. Siófoki Nagy Sportágválasztó rendezvényen!

Szeptember 13-án és 14-én harmadik alkalommal rendezték meg Siófokon, a Beszédes József Általános Iskolában az országos kezdeményezésű Nagy Sportágválasztó rendezvényt. Idén országosan mintegy húsz város csatlakozott a Sportok Napjához.
Az esemény arculatát a központi rendezvényhez igazították, ezért az első napon az oktatási intézmények csoportosan vehettek részt és választhattak a mozgásformák közül.
Kertész Tamás, a siófoki rendezvény szervezője megköszönte a város és a helyi oktatási intézmények főigazgatóinak közreműködését, akiknek segítségével a helyi általános iskolák és középiskolások közül pénteken 1000 fő vehetett részt a rendezvényen, szombaton egyéni formában pedig 200-250 fő részvételére számíthattak a szervezők.
A rendezvényen 23 sportág közül választhattak az érdeklődők. Nagy érdeklődéssel fogadta a közönség a ,,kis csapatunk” (32 fő), bemutatóját: először a kiscsoport eséstannal mutatkozott be Kálóczi Vivien vezetésével, majd a haladó és élversenyzőink küzdőtechnikákat mutattak be kézipajzson, végezetül a Mármarosi Dániel 1.dan és Lizák Richárd 1.dan Európa bajnoki helyezettek pontkesztyű bemutatóját láthatta a lelkes közönség! A hálás közönség vastapssal köszönte meg a bemutatónkat.
A jó munka végeztével fagyizni ment a csapatunk, majd ezt követően egy 1,5 órás edzés következett a Dojoban!
Köszönöm szépen a szülőknek, barátoknak és minden karatékának a munkáját!
Köszönet Kertész Tamás barátomnak a meghívásért….jövőre is jövünk!
Osu!
Shihan