2014.03.29 Veszprém Diákolimpia-döntő

,,szép sikerek születtek …2 fővel (Heni és Ricsi) utazunk Bakuba  az EB-re”
Egy pillanatra tekintsünk vissza (márc.1.) a Magyar Bajnokságra: Mármarosi Henrietta II. hely Katában, Lizák Ricsi III. helye, Mármarosi Dani  és Tóth Alexandra VI. helyezései kumite versenyszámban idén is bizonyította, hogy a felnőtt korosztályban az EB-re utazó csapatban stabil helyük van! Szép volt lányok és fiúk!
A veszprémi DO döntőn a juniorok részéről Pájer Bencének az EB-re kijutáshoz dobós hely kell, a felnőttek részéről Szandrának és Ricsinek mint utolsó éveseknek bizonyítani illik.  Az elért szép eredményeink tovább erősítették bennünk a hitet, hogy idén is többen utazhatunk az EB-re!
Veszprémbe a DO döntőre 24 versenyzővel (20 fő siófoki, 4 fő enyingi) érkeztünk.,

Eredményeink: 13 érem
Kumite: 5 arany és 3 bronzérem
Kata: 1 arany,2 ezüst és 2 bronzérem

I. Kumite versenyszámban:
Aranyérmesek: 5 fő
Király Zsolt, Neubauer Mátyás, Vass Norbert, Hegedűs Bendegúz és Lizák Richárd! Gratulálok a Diákolimpia Bajnoki címetekhez!
Bronzérmesek: 3 fő
Vass Nárcisz, László Ferenc és Rudniczai Vanda. Szép volt, gartulálok!

II. Kata versenyszámban: 5 fő
Hegedűs Bendegúz (I. hely) mindkét versenyszámot megnyerted….kiváló teljesítményt nyújtottál,  Diákolimpiai bajnok lettél!
Király Zsolt és Rudniczai Vanda (II. hely) a kumite után itt is bizonyítottatok katában is, csak gratulálni tudok a teljesítményedhez, további sok sikert kívánok! Zsokkának külön is gratulálok….nagy harcos lesz belőled, csak így tovább!
Király Krisztina és Vass Norbi szintén sokat tettetek a harcok mezején, Krisztina bontogatja harcos szárnyait míg Norbi a kumite mellett a Kata versenyszámban is a bajnoki címet ostromolja. Ügyesek voltatok, csak így tovább!

Gratulálok Mindenkinek a kitűnő eredményekhez!
Jön a XV. Speed Kupa Tarján!

További jó felkészülést és sok sikert kívánok Nektek!

Osu!
Shihan