2014.04.02 Tarján XV.Speed Kupa

A Tarjánba a Budoka 20 versenyzővel (17 fő siófoki, 3 fő enyingi) nevezett. A csapatunkat Senpai Hegedűs István 1.danos mester irányítása mellett edzőink Rudniczai István, Papp András, Palcsó Péter és Tatár Zoltán segítették és készítették fel harcosainkat a küzdelmekre. Sajnos én nem tudtam ott lenni de nagyon drukkoltam a csapatnak! Mindenki szerencsésen megérkezett, orvosi, mérlegelés és gyülekező a Katásoknak a bemelegítéshez. A mai napon nem csak az utánpótlás korúak katáztak és küzdöttek, hanem a felnőttek is a bakui EB-re készülve!
Kata versenyszámban a felnőtt nők között Mármarosi Henrietta Európa bajnokunk is indult, kitünő formában versenyzett. Mind három fordulót magabiztosan megnyerve, első helyen végzett. Gratulálunk, ezt a formát szeretnénk a bakui Eb-is!
Az utánpótlás korúak sem tétlenkedtek: Hegedűs Bendegúz teljesítménye kiemelkedő volt, hiszen mindkét versenyszámban (Kata-Kumite) I. helyezett lett! Gratulálok, hihetetlen formában vagy …már nagyon várjuk ősszel  az ifi EB-t  Litvániában.

Eredményeink
I.Kata eredmények: 3 arany, 1 ezüst és 2 bronzérem
Aranyérmesek: Király Zsolt, Hegedűs Bendegúz és Mármarosi Henrietta. Gratulálok a bajnoki címhez!
Ezüstérmes: Vass Norbert, szép volt Norbi!
Bronzérmesek: Palcsó Szabina, gratulálok nagyon ügyes vagy, Kata versenyszámban is dobogós lettél!

II. Kumite versenyszámban: 1 arany, 4 ezüst, 5 bronz

Aranyérmesek: 1 fő
Hegedűs Bendegúz (I. hely), pontos, tiszta küzdelmek…a kata után a küzdelemben is a dobogó tetejére állhattál!  Gratulálok, csak így tovább!

Ezüstérmesek:  4 fő:
Király Zsolt, Doma Dávid, Király Krisztina és  Vass Norbert…..mondhatnám ,,király” volt a csapat ….vasból vagytok! Gratulálok mindenkinek!

Bronzérmesek: 5 fő
Neubauer Mátyás, Somlyó András, Müller Ádám, Kiss Gábor Gellért és Palcsó Szabina (III. hely) … nagyon jó képességekkel rendelkeztek, sokat kell dolgozni az edzésen…..robbanékonyság és harcos versenyszellem kell! A mostani küzdelmeitekben is ez kell, hogy megjelenjen! Gratulálok, szép eredmény a bronzérem! Lesz egy még csillogóbb is!

Gratulálok a kiváló eredményekhez!

Osu!
Shihan