2013-14 MKSZ Edző-sportoktató képzés Siófokon

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a 2013-14 évi edző és sportoktató képzésen 25 fő hallgató vesz részt. A hallgatók egy része 8 fő májusban a többiek 17 fő ősszel az októberi hónapban záróvizsgáznak.
Idén is az ország minden területéről érkeztek Siófokra a hallgatók, akik OKJ-s bizonyítványt adó karate-edző gyakorlati képzésen vettek részt. A kétszer három napos sportszakmai képzés Siófokon volt, a küzdősport centrumban majd ezt követően április 26-27-én vasárnap Bp. a TF-en sikeres modulzáróvizsgát tettek. A végső záróvizsgák május 14-15-én lesznek, ahol elméletben majd ezt követően gyakorlatban fognak vizsgát tenni két napon keresztül.
A szakmai táborban tervezett képzési és nevelési feladataink mind általános és speciális sportági (kyokushin) részről teljesültek.
Büszkén mondhatom, hogy egy széleskörű edzői, pedagógiai, módszertani és egyéb tapasztalatok cseréltek gazdát. Három fős csoportokban dolgoztunk, közös problémamegoldás, együttműködés jellemezték a hallgatók napi 10 órás munkáit, ami meghozta a jó eredményeket!
Az előző évekhez hasonlóan idén is kitűnő csapattal dolgozhattam, a hallgatók időre elkészítették az előírt szakmai anyagokat, dolgozataik mind formai és szakmai oldalról az igényes munkájukat dicsérték. A gyakorlati táborban végzett tevékenységük hozzáállásban, segítőkészségben, közvetlenségben köszönhetően rendkívül eredményes volt. Közösen átbeszéltük a leendő vizsgatémákat, kérdésköröket az esetleges hiányosságokat pótoltuk és arra törekedtünk, hogy az elkövetkező vizsgákon mindenki a tudásának maximumát tudja majd nyújtani.

Köszönöm a munkátokat!
További sikeres felkészülést a májusi vizsgákhoz!

Üdvözlettel:
Kálóczi József 5.dan
Knock Down Szakágvezetője (TF)