2014.09.20 Sysman Open – Cegléd

Cegléden Ifi, Junior és Felnőtt férfi és női Kumite (U22 és Open) és Kata nyílt nemzetközi karate versenyt rendeztek. A bajnoki címek eldöntésén túl egyben válogató is volt a Litvániában, Kaunas-ban megrendezésre kerülő novemberi Ifi és U22 EB-re.
Siófoki csapatunk (6 fő) kitűnő formában érkezett a versenyre, mérlegelés és orvosi után 10 óra magasságában elkezdődtek az Ifi, junior és felnőtt Katák. A felnőtt Női Kata versenyszámban Heni, ifiknél Bendi és Vanda indult. Az elején még érezhető volt versenyzőinkben a feszültség.
Heni az első kört követően rutinosan átlendült és meg sem állt a döntőig, arany lett a vége. Gratulálok az első helyhez. Vanda sajnos ellépte a katáját, így nem tudott továbbjutni, de a küzdelmeknél szépített. Nagyon örültünk a második helynek, csak bátran, így tovább! Bendi is jó formában érkezett és magabiztosan versenyzett és nyerte meg a katát, majd ezt követően a kumite versenyszámot is. Bendi, külön gratulálok neked a kettős győzelmedhez, nagyszerű harcos vagy!

Kata és Kumite versenyszámban: 4 aranyérem, 1 ezüstérem, 1 bronzérem

Kata:     felnőtt női   I. helyezett    Mármarosi Henrietta, 2.dan
Kata:     ifjúsági        I. helyezett    Hegedűs Bendegúz, 1.kyu
Kumite: U22             I. helyezett    Mármarosi Dániel, 1.dan
Kumite: junior      III. helyezett    Tóth Dániel, 1.kyu
Kumite: ifjúsági       I. helyezett    Hegedűs Bendegúz, 1. kyu
Kumite: ifjúsági      II. helyezett    Rudniczai Vanda, 3. kyu

Mármarosi Dániel 1.dan, sajnos csak egy ellenfeled volt, de keményen megküzdöttetek, gratulálok a küzdelmedhez, utazol az U22 EB-re, majd ott kibontakozhatsz.
Tóth Dániel, első küzdelmed lendületet adott, szép volt a felütés…a második küzdelemben sajnos a sérült lábaddal már nehezen tudtad ellenfeled támadásait védeni. Szép eredmény a bronzérem, ne feledd az egészség fontosabb mindennél. Gratulálok, szép volt!
Tóth Alexandra, sajnos most nem úgy alakult, ahogy szerettük volna…. tovább kell lépni, mint ahogy egy bajnok teszi, készülünk a következő versenyre. Fel a fejjel, számítunk rád!

Gratulálok az eredményekhez és további jó felkészülést kívánok az Ifi-U22 EB-re!

Osu!
Shihan