2014.11.22 Gyöngyös Utánpótlás Országos Bajnokság

Az év utolsó egyéni kiemelt bajnoksága volt, ezt követően a Kálóczi Branch felhozó utánpótlás versenye a Várpalota Kupa és a saját XXI. Mikulás Kupánk van vissza!
A gyöngyösi verseny kiemelt fontosságú az utánpótlás versenyzőink részére. Az ifi és a juniorok részére ez az első válogató, aki itt dobogós helyezést ér el, az jövőre akár utazhat az ifi- junior EB-re is!
Versenyre 10 fővel (2 enyingi és 8 siófoki) szerencsésen időben érkeztünk, 8,30-tól mérlegelés, orvosi majd Andrisék bemelegítették a versenyzőket.
Sensei Bendiák István rutinos szervezőként bonyolította le a versenyt, ahol 30 klub mintegy 267 fő versenyzője küzdött. A teljes utánpótlást megmozgatták 5 tatamin. Fő cél volt, hogy eldöntsék, hogy 2014-ben ki lesz az utánpótlás bajnok kumite versenyszámban.

Eredményeink sajnos elmaradtak a várakozástól, de nem szomorkodunk mivel csapatunk tisztességgel helytállt:

Eredményeink: 2 arany, 1 ezüst, 1 bronz

Aranyérem: Rudniczai Vanda, Neubauer Mátyás
Ezüstérem:  Vass Nárcisz
Bronzérem: Müller Ádám

Matyi magabiztosan lett bajnok, gratulálok! Vanda magára talál, nagyon erős chudan technikákkal megpuhította ellenfeleit és jött a mawashi jodan technika! Szép küzdelmek, megérdemelt bajnoki cím! Nárcisz és Ádám szintén harcosak voltatok, hinni kell és önbizalom…sok munka, meg lesz az eredmény.
Köszönöm: Vörös Balázsnak, Tatár Balázsnak, Varga Zsoltnak, Vass Norbertnek, Simon Bertalannak, Hardy Laurának a harcos helytállásukat.

Köszönöm Andrásnak, Zolinak és Vivinek, hogy segítették versenyzőinket a küzdelmekben, köszönet a szülőknek, barátoknak, hogy eljöttek és drukkoltak.

Jön az évadzáró XXI.Jubileumi Mikulás Kupa (dec.06)
Jó felkészülést kívánok!

Osu!
Shihan