2017.02.25 Full Kontakt Magyar Bajnokság-Kiskunhalas

Ricsi utazik a dániai EB-re!

A Magyar Karate Szakszövetség (MKSZ) negyedik alkalommal írta ki a Full Kontakt Magyar Bajnokságot, melyet idén Shihan Borza József 6.danos mester és csapata rendezett meg Kiskunhalason. A verseny hazai védnökei: Dr. Garamvölgyi László, r.dandár tábornok, Dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, MOB alelnöke, Shihan Furkó Kálmán 7. dan, az MKSZ alelnöke.
A Magyar Bajnokság a bajnoki címen túl válogató verseny volt az EB-re!
A versenyen idén egy fővel, Ricsivel, kumite versenyszámban vettünk részt. A tét a bajnoki cím és utazni a dáninai EB-re!

Eredmény: Aranyérem
I. helyezett Lizák Richárd Kumite (+85 kg)

Ricsit, az elején, a sorsolás után kisebb „ügyintézést” követően újra sorsolták…vicces volt, de ez minket nem zökkentett ki, ugyanis győzni jöttünk!
Első küzdelmét egy kemény harcossal kezdte, ismertük az ellenfelet és meg volt a taktikai feladat, Ricsi végig irányított, ami többször is wazaari helyzetet hozott, bírói döntéssel tovább léptünk.. A második küzdelem is hasonlóképpen alakult, a jó technikai elemek alkalmazása, tempó és a ritmus meghozta a ponterős technikákat!  A döntőben Kazsamér Ricsi várta és szoros küzdelemre, többszöri hosszabbításra számítottunk, de Ricsi egyetlen jó irányzott támadással ippont ért el, így pár másodperc alatt vége lett a küzdelemnek.

Ricsi FULL KONTAKT MAGYAR BAJNOK lett!

Gratulálok Ricsi szép volt……….irány Koppenhága a felnőtt EB!

Köszönöm szépen a csodás pillanatokat!

Osu!
Shihan

Képek a galériában itt: Galéria