2017.06.21-25 XXVII. Vízi Sporttábor – Siófok

   2017.06.21-25 XXVII. Vízi Sporttábor – Siófok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017.06.21-25. XXVII.Vízi Sporttábor – Siófok

Juhé…itt a nyár jön a VAKÁCIÓ…fürdőzés, buli, táborozás!

A szokásunknak megfelelően idén is (szerda 21-én) délután 16 órától beköltöztek a ,,rosszaságok” a dojoba.

A tábor szerdán kezdődött és vasárnapig tartott, 22 fő bentlakó 6 fő pedig bejárással vett részt. A rendes edzést (17-19 h) követően a 28 táborozó birtokba vette a Dojot! Idén is a ,,játékmesterek” (Balázs és Ádám), valamint a szülők és barátok segítettek a programszervezésben, pakolásban és az élelmezésben… amit nagyon szépen köszönünk!

Az edzést követően a nagy teremben a tatamit felszedve kialakítottuk a szálláshelyünket és a játékterületet: rex, subak, csó-csó és az asztaliteniszhez. A hátsó kisteremben az étkezést egy tágasabb asztalokkal és székekkel kibővített helyiségben tudtuk megoldani….kb. 19,30 h végezve lerohantunk fürdeni! Kellően lehűtöttünk testünket, megpihentünk eközben megtörtént az eligazítás, házirend majd mindenki lepihent……gondoltam én, de néhányan még halkan beszélgettek és voltak páran, akik hajnalig folyamatosan wc-re jártak?!

A tábor ideje alatt az időjárás nagyszerű volt, ahogy terveztük volt egy kicsi evezgetés, fürdőzés és természetesen az esti foci! Délelőtt az erős napsugárzás miatt csak 9-11h-ig és délután 17-20h-ig volt.A Balatonon a víz hőfoka csodás volt, mindenki jól érezte magát, néhányan sütkéreztek vagy éppen az árnyékban pihengettek a többiek a Balcsiban fürdőztek.

Heti programjaink úgy alakultak, hogy reggel futással kezdtünk, közös reggeli, körlet rend és irány a Balaton. Ebéd után pihenő 16 óráig (játék). Pihenőt követően egy kis fürdőzés majd lementünk a focipályára egy kis labdarúgásra majd újra letámadtuk a Balatont.
A  szülők idén is nap mint nap  jöttek, meglátogattak és minden jóval elhalmoztak bennünket finom étkeket kaptunk pl. palacsinta hegyeket, görögdinnyét, jégkrémet, üdítőket stb. szóval idén sem sikerült a ,,karcsúsító” programunk!
Külön szeretném megköszönni a szülőknek, barátainknak azt a sok-sok kedvességet, törődést, amivel elhalmoztatok bennünket….nagyon szépen köszönjük a segítséget és a támogatást!

Mindenkinek további jó nyarat és pihenést!

Osu!
Shihan