2017.12.02 Palota Kupa Meghívásos Kyokushin Karate verseny – Várpalota

   2017.12.02 Palota Kupa Meghívásos Kyokushin Karate verseny – Várpalota bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Már nagyon vártuk a Branchi versenyek közül a Palota Kupát. A kezdő versenyzőink a “kicsik” között igen népszerű ez a verseny. A versenyzők 4-es csoportokban versenyeznek, minimum 3 küzdelemben gyakorolhatnak, mindenki kap elismerésként eredménye alapján kupát vagy érmet és oklevelet. Ez nagyon jól motiválja a kis harcosokat, hiszen a küzdelem gyakorlása mellett mindenki (kupa vagy érem a nyakban) mosolyogva térhet haza.

A kezdők mellett a haladók is indulhattak, ők külön csoportban versenyeztek, így összesen 28 versenyzővel – 15 Siófoki, 6 Enyingi és 7 Balatonvilágosi – utaztunk Várpalotára.

Idén is Shihan Schwarcz Róbert 5.danos mester, és segítői szervezeték meg a Branch felkészítő versenyét kumite és kata versenyszámban a kezdők, 0-7.kyu és haladók részére 6 kyu-tól.
A legfontosabb célunk volt, hogy tapasztalatot, bátorságot és rutint szerezzenek versenyzőink, továbbá motiválni és segíteni őket a jövő évi 2018-as Diákolimpián a sikeres versenyzésben.

A versenyre 24 klub, közel 280 fő utánpótlás korú versenyzőt nevezett.

Miután szerencsésen, épségben megérkeztünk, mérlegelésen és az orvosin is túl voltunk elkezdődtek a küzdelmek és az alábbi kiváló eredmények születtek:

Eredményeink: 4 arany, 6 ezüst,22 bronz

Aranyérem:
Hardi Balázs (kumite), Csepregi Marcell, Vass Nárcisz, Vass Norbert,
Ezüstérem:
Fehérvári Levente, Bálint Botond, Kaáli Sándor, Csepregi Csongor, Hardi Balázs (kata),
Veréb Ádám (kata), 
Bronzérem:
Mészáros Bulcsú, Szentkúti Kiss Örs, Kóczán Levente, Kalmár Koppány, Müller Ádám, Tatár Balázs, Hardi Laura (Kata), Varga Zsolt, Kisdeák József, Raffael Marcell, Raffael Zsuzsanna, Töttösi Kitti, Raffael Ferenc, Veréb Ádám, Sasvári Dávid, Pápay Kata (kata-Kumite) Pápay Zita (kata-Kumite), Veréb Kinga (kata), Vörös Henrik, Kőszegi Szabolcs (kata),

Nagyon szépen köszönöm Semapi Andrisnak, Istvánnak, Daninak, Jánosnak és Vivinek a munkáját, továbbá a szülőknek, hozzátartozóknak, akikkel együtt drukkolhattunk és örülhettünk a sikereiknek.

Osu!
Shihan