2018.02.10 V.Meghívásos Renmei Kupa-Tata

   2018.02.10 V.Meghívásos Renmei Kupa-Tata bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az év első Branch-versenye a Tata Kupa. Itt méretnek meg a kezdő karatékáink akik szeretnének belekóstolni a versenyzésbe. A versenyzők 4-es csoportokban versenyeznek, legalább 3 küzdelemben gyakorolhatnak. A végén elismerésként az eredményeik alapján kupát vagy érmet és oklevelet kapnak. Ez nagyon inspirál mindenkit és ez mellett a hasznossága, hogy a küzdelmekkel ügyesednek is.

Mint mindig most is a kezdők mellett a haladók is indulhattak ők külön csoportban versenyeztek, mi összesen 11 versenyzővel, – 10 siófoki és 1 enyingi-, neveztünk.

Senpai Szabó Kornél 2. danos mester és segítőik szervezeték meg a Branch felkészítő versenyét kumite és kata versenyszámban a kezdők (0 -7.kyu) és haladók részére (6 kyu-tól).

Célunk volt, hogy tapasztalatot, bátorságot és rutint szerezzenek  versenyzőink, motiváljuk és segítsük a felkészülésüket a március 4-i DO elődöntőre ami Várpalotán lesz.

A versenyre 21 klub, közel 260 fő utánpótlás korú versenyzőt nevezett!

Eredményeink: 2 arany, 4 ezüst, 4 bronz

Aranyérem
Hardi Balázs (kumite és kata)

Ezüstérem
Bálint Botond, Kalmár Koppány, Simon Bertalan, Vass Nárcisz

Bronzérem
Fehérvári Levente, Csepregi Csongor, Szentkuti Kiss Örs, Krista Gergő

Nagyon szépen köszönöm Senpai Andrisnak, Jánosnak és Bélának a munkáját, továbbá a szülőknek, hozzátartozóknak, akikkel együtt drukkolhattunk és örülhettünk a sikereknek.

Osu!
Shihan