2018.03.04 Diákolimpia Területi Selejtező B csoport-Várpalota

   2018.03.04 Diákolimpia Területi Selejtező B csoport-Várpalota bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Várpalotára 17 versenyzővel neveztünk az elődöntőre (11 fő siófoki, 6 fő enyingi,). A DO elődöntő az év első minősítő versenye előtte a Tata Kupa volt, mint Branchi felhozó verseny.
Célunk volt, hogy a Tata kupán jól szerepelt versenyzőinket bekapcsoljuk a DO versenybe és minősítési pontokat szerezzünk és a lehető legtöbb versenyzőnk jusson tovább az április 14-i Veszprémi döntőre, az Arénába! A junior korú versenyzőink részére válogató a wroclawi Eb-re, ami május 11-12-án Lengyelországban lesz.

Sajnos az eredményeink még mindig stagnálnak az előző évekhez képest az aranyérmeink száma fogy, jó hír, hogy erősödtünk a kata versenyszámban (Balázs, Laura, Gergő).
Az utánpótláskorú (gyerek-serdülő-junior) versenyzőink közül teljesítményben kiemelkedett Hardi Balázs kata és kumite első helye! Kalmár Koppány 2. helye és a katásaink Hardi Laura és Krista Gergő 3 helye.

Ifi versenyzőinknél Raffael Zsuzsanna, Kisdeák József , Töttösi Kitti eredményeik biztatóak, junioroknál Vass Norbert döntős, illetve már felnőttként remélem a döntőbe bekerül Raffael Ferike.

Eredményeink: 2 arany, 2 ezüst, 4 bronz

Aranyérem
Hardi Balázs Kumite és Kata versenyszámban

Ezüstérem
Kalmár Koppány, Vass Norbert kumite versenyszámban

Bronzérem
Krista Gergő kata, Kisdeák József kumite, Hardi Laura kata, Tötösi Kitti kumite versenyszámban.

Gratulálok az eredményekhez! Jó felkészülést kívánok a döntőre április 14. Veszprém Aréna!

Köszönöm a szülőknek és edzőtársaimnak, hogy segítettétek csapatunkat!

Osu!
Shihan