2018.04.14 Diákolimpia Döntő-Veszprém

   2018.04.14 Diákolimpia Döntő-Veszprém bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A döntőre 13 versenyző jutott be a veszprémi versenyre (7 fő siófoki és 6 enyingi). Szervezők idén is Sensei Móninger László veszprémi és Schwarcz Róbert Shihan várpalotai csapatai voltak. Az Arénában nagyszerű szervezéssel közel 650 fős utánpótláskorú versenyző részvételével zökkenőmentesen bonyolították le a rendezvényt!

A veszprémi DO döntőn a gyermek, serdülő, ifi és a junior korosztályunkban egy-egy versenyzőnk jól teljesített, de sajnos a többiek teljesítménye elmaradt a tervezettől!

Hardi Balázs aranyérme mind kata és kumitében a csapat hírnevét továbbra is rendíthetetlenül fényesítette! Ő a csapat motorja évek óta…köszönjük Bazsi! A serdülőknél Kalmár Koppány 5.helye, biztató, sokkal több van benne, ha koncentrálna bent lehetnénk a döntőben is! Ott a helyed Koppány ne feledd! Junior lányoknál Raffael Zsuzska szokásához híven teljes erőbedobással küzdött és megérdemelten lett 3. helyezett! Én nagyon drukkolok Zsuzskának és azt gondolom, hogy egy jó felkészüléssel és egy szerencsés sorsolással lehetünk a jövőben EB utazók! A katában Laura és Gergő nagyon szépen dolgoztak, jelenleg a tanulás első fázisában vagyunk! Jók a tapasztalatok és a legfontosabb, hogy tanuljunk…tanuljunk! Nagyon szorgalmasak vagytok és folyamatos a fejlődésetek, csak így tovább!

Az eredmények tekintetében azt gondolom, hogy sajnos az edzésen elmulasztott edzésmunka nem segít a jó eredményben! Akik viszont odateszik magukat, évek óta hozzák az eredményt. Kérek mindenkit, hogy keményen dolgozzon, akkor az eredmények nem maradnak el! Továbbá sajnos lassan elfogy a versenyzőink aktivitása, bár közel 20 fővel dolgozunk edzésenként, külön edzővel (András Sempai) de sajnos a végén csak kevesen vállalják a küzdelmeket?!

Eredményeink – 3 érem:  Kumite 2 arany, 1 bronz és 1 V. hely

I. Kumite és kata versenyszámban:
Aranyérem Hardi Balázs Kumite és Kata
Bronzérem Raffael Zsuzsanna kumite

Gratulálok az eredményekhez!
További jó felkészülést és sok sikert kívánok Mindenkinek!!

Osu!
Shihan