2018.04.27-29 EKO feketeöves szeminárium és bíróképzés – Stara Wies – Lengyelország

   2018.04.27-29 EKO feketeöves szeminárium és bíróképzés – Stara Wies – Lengyelország bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az EKO technikai vezetése 2018. április 27-29. között rendezte meg Lengyelországban, „Öreg Falu,, (Stara Wies) határában kialakított “eredeti” japán településen. Gyönyörű környezetben, japán házakban lakhattunk és egy csodás dojoban edzhettünk 3 napot!
A szemináriumot az európai kyokushin legtekintélyesebb mesterei vezették Shihan Furkó Kálmán, Howard Collins, Brian Fitkin 8 danos mesterek, Michael Soderkvist, Jesus Talán, Remigiusz Karpinski, Jan Bulow 6. danos mesterek és Aleksander Goncharenko 5 danos mester.
A tábor megnyitóján Shihan Karpinszki nagy tisztelettel üdvözölte az EKO vezetését, külön kiemelte a nagy tekintélyű 8 danos mestereket, ismertette a programot és az edzések időpontjait.
A szemináriumra 18 ország közel 150 fekete öves mestere jött el, hazánkat Shihan Furkó Kálmán 8 danos mester mellett Kovács Ferenc, Garas József, Lizák Richárd, Tóth Attila, Rétfalvi Attila, Papp András, Bodó Zoltán, Bendiák István és jómagam Kálóczi József képviseltük.
A mesterek napi 2 edzést tartottak, mindennap más-más oktatóval gyakoroltuk a kyokushin karate mozgásanyagát, rengeteg élmény és új információ ért bennünket, nagyszerű volt! A záró napon közös fotóval búcsúztunk és azzal a nagyszerű hírrel, hogy Shihan Jesus Talán mester jövőre hazánkban szeretné megrendezni az EKO feketeöves szemináriumát!
Nehéz szívvel, de sajnos ennek a csodás hétvégének is vége lett, nagyszerű élményekkel gazdagodva tértünk haza! Fantasztikus hétvégét tölthettünk kiváló mesterekkel és rengeteget tanultunk!
Osu!
Shihan