2018.06.20-24 XXVIII. Vizitábor-Siófok

   2018.06.20-24 XXVIII. Vizitábor-Siófok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pár nap és itt van a VAKÁCIÓ…fanta, buli, Balcsi!

Az előző évekhez hasonlóan idén is (szerda 20-án) délutáni edzést követően beköltöztek az ifjú harcosok a dojoba. A programok szerdától vasárnapig tartottak.
A bentlakással (tatamin alszunk) 28 fő, illetve bejárással (ez változó volt) 4-6 fő vett részt a rövid hetes ,”no karate” programokban.
Segítségemre voltak az “öreg” játékmesterek: Balázs, Ádám és Berci, továbbá a szülők, barátok, akik végig ott voltak és nap minden pillanatában segítettek a szervezésben, etették a csapatot finomnál-finomabb étkekkel…palacsinta, süti, dinnye…szóval pazar hetünk volt!
A szerdai edzést követően a hétre berendeztük a nagy teremet: kialakítottuk a szálláshelyünket, játékterületet: rex, subak, csó-csó és az asztalitenisz. A hátsó kisteremben az étkezésekhez az asztalokat, székeket elrendeztük.
Edzés után irány a Balcsi egy jót fürödtünk, majd este eligazítás, házirend, dumcsi (22 h) majd pihiiiii… hát idén se sikerült “korán” lefeküdni, voltak akik sajtkukacként ki-be járkáltak a toiletre?!
Az időjárásra nem panaszkodhattunk szuper volt, ahogy terveztük, volt egy kicsi fürdőzés és természetesen az esti foci! Délelőtt az erős napsugárzás (35fok) miatt csak 9-11h-ig és délután 17-20h-ig voltunk a Balatonon. A víz hőfoka csodás volt (26 fok), jól éreztük magunkat, ki-ki fürdőzött, árnyékban pihengetett, beszélgetett vagy éppen fagyival hűsítette magát.
A programból a reggel futás egyszer teljesült, közös reggeli, körlet rend OK!.. majd, Balcsi! Ebéd 12,30-13h, pihi, majd 14-16h játék, bajnokságok (cso-cso, rex, ping-pong), azt követően fürdőzés, foci majd végül ismét fürdőzéssel zárult a napunk.
A szülők minden nap valami “fincsi” dologgal lepték meg a kisharcosakat pl. palacsinta, dinnye, jégkrém, üdítők garmadáját hozták…szóval idén is sikerült a “pocak” programunk!

Szeretném ezúton is megköszönni a szülőknek, barátainknak azt a sok-sok figyelmességet, törődést, amivel minden nap elhalmoztatok bennünket, nagyon szépen köszönjük!

Mindenkinek szép nyarat és vigyázzatok magatokra!

Osu!
Shihan