Meghívásos VI. Renmei Tata Kupa Kyokushin Karate verseny – Tata,2019.02.09.

   Meghívásos VI. Renmei Tata Kupa Kyokushin Karate verseny – Tata,2019.02.09. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Itt az új év első versenye a Tata Kupa. A lelkes kezdő karatékáink indulnak ezen a versenyen ahol 4-es csoportokban versenyeznek, legalább 3 küzdelemben gyakorolhatnak. Minden indulót értékelnek és eredményeik alapján kupát vagy érmet és oklevelet kapnak. Ez motiválja a kis harcosokat, gyakorolhatnak, ügyesedhetnek és mosollyal jó kedvel térhetnek haza!

Kezdők mellett a haladók is indulhattak, ők külön csoportban versenyeztek, mi összesen 13 versenyzővel /9 siófoki, 4 enyingi/ neveztünk.

Senpai Szabó Kornél 2. danos mester és segítőik szervezeték meg a Branch felkészítő versenyét kumite és kata versenyszámban a kezdők (0-7.kyu és haladók részére (6 kyu-tól).

Célunk volt, hogy bátorságot és rutint szerezzenek versenyzőink, motiváljuk és segítsük a felkészülésüket a március 9-i DO elődöntőre ami Várpalotán lesz.

A versenyre 28 klub, közel 280 fő utánpótlás korú versenyzőt nevezett!

Eredményeink: 7 arany, 3 ezüst,6 bronz

Aranyérem

Hardi Balázs (kumite + Kata), Bogdándy Ádám (kumite) Sárközi Roland (Kumite), Tóth Dusán (kumite + Kata), Neubauer Noémi (Kumite).

Ezüstérem  

Szabó Kinga (kumite), Neubauer Mátyás (kumite), Farka Viktor (Kumite).

Bronzérem:

Kisdeák Emma (Kata), Neubauer Noémi (Kata), Kalmár Koppány (kumite), Kisdeák József (Kumite), Hardi Laura (Kata), Vass Nárcisz (Kumite).

Nagyon szépen köszönöm Senpai Jánosnak és Paska Zolinak a szakmai munkáját, továbbá a szülőknek, hozzátartozóknak a segítséget!

Osu!

Shihan