EKO fekete öves szeminárium és bíróképzés-Stara Wies Dojo, 2019.03.1-3.

   EKO fekete öves szeminárium és bíróképzés-Stara Wies Dojo, 2019.03.1-3. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Idén is az EKO technikai vezetése Lengyelországban, „Öreg Faluban,, (Stara Wies)  tartotta meg fekete öves szemináriumát és a bíróképzését. Egy eredeti japán falu mintájára kialakított japán házakban laktunk, szép környezetben és egy csodás Dojoban edzhettünk 3 napot!

 A szemináriumot az európai kyokushin legtekintélyesebb mesterei vezették Shihan Furkó Kálmán, Brian Fitkin 8 danos mesterek, Remigiusz Karpinski, Jan Bulow, Koen Scharrenberg 6. danos mesterek.

 A tábor megnyitóján Shihan Karpinszki üdvözölte az EKO vezetését, külön kiemelte a nagy tekintélyű 8 danos mestereket és ismertette a programot és az edzések időpontjait.

A szemináriumra 14 ország közel 140 főnyi fekete öves mestere jött el, hazánkat Shihan Furkó Kálmán 8 danos mester mellett a Branchet Kovács Ferenc, Kabály György, és Jómagam képviseltük

A mesterek napi 2 edzést tartottak, mindennap más-más mesterrel gyakoroltuk a kyokushin karate mozgásanyagát, nagyszerű élmény volt újra együtt gyakorolni a többiekkel. A záró napon a közös fotó idén sem maradt el.

Kicsit szomorúan, de nagyszerű élményekkel gazdagodva tértünk haza! Szuper hétvégét tölthettünk kiváló mesterekkel, jó volt újra együtt edzeni barátainkkal!

Osu!

Shihan