Veszprém Diákolimpia Döntő (Veszprém 2019.04.06.)

   Veszprém Diákolimpia Döntő (Veszprém 2019.04.06.) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A veszprémi versenyre a Budokától 12 fő versenyző jutott tovább (9 fő siófoki és 3 enyingi). A fő szervezők idén is Sensei Móninger László és a Fitt SE tagjai voltak, továbbá a Branch klubok (pl.Siófok 4 fő) karatékái segítettek. Az Arénában közel 500 fős utánpótláskorú versenyzők küzdelmeit zökkenőmentesen sikerült lebonyolítani!

A veszprémi DO döntőn a versenyszabályok változása (serdülő) újabb nehézségek elé állította csapatunkat, enne ellenére korosztályunkban egy-egy versenyzőnk jól teljesítettek, de sajnos még mindig elmarad a vártaktól!

Hardi Balázs és Sárközi Roland bronzérme kumitében szép eredmény csapat hírnevét továbbra is rendíthetetlenül fényesítette!

 Neubauer Matyi és  Kalmár Koppány 5. helye, visszalépés, Nárcisz jól küzdött, de sajnos a bírók nem látták a ,,pontokat”,! Dávid, Viktor, Kinga most gyűjtik a tapasztalatokat!

 A gyerekeknél Emma, Ákos, Levi, Noémi  a jövő reménységei, csak így tovább, kell a tapasztalat!

A katában Laura igyekezett, szépen dolgozott, a várt eredmény elmaradt, jelenleg sajnos ezzel kell beérnünk. Nem jókat tapasztalunk, de most a legfontosabb, hogy tanuljunk, tanuljunk!

Továbbra is azt kérem Tőletek, hogy az eredmények tekintetében tegyétek oda magatokat az ,,edzésmunkába” ! Kérek mindenkit, hogy keményen dolgozzon, akkor az eredmények nem maradnak el!

Köszönöm szépen a szülőknek és Kalmár Sempainak, hogy segítette a csapatunkat!

Eredményeink: 2  érem


I. Kumite és kata versenyszámban:

Bronzérmesek:       Hardi Balázs és Sárközi Roland kumite

Ponthozók: Hardi Balázs 5. hely Kata, Neubauer Mátyás 5. hely kumite, Kalmár Koppány 5. hely kumite!


Gratulálok az eredményekhez!

További sikeres felkészülést kívánok!