Vizi Sporttábor 29. – 2019.06.19-23. Siófok

   Vizi Sporttábor 29. – 2019.06.19-23. Siófok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Juhé megkezdődött a VAKÁCIÓ: dojo, buli, balcsi!


A ,,kiscsapat” 23 fővel  (szerda 19-én) délutáni edzést követően beköltözött a dojoba, hogy szerdától vasárnapig jókat sportoljanak és vidám sportprogramokban vetélkedjenek.

Továbbra is a tatamin aludtunk, illetve bejárással idén is  4-6 fő vett részt pluszban a rövid hetes ,,no karate” programokban.

Segítségemre voltak tanítványaim: Matyi, Dávid, Joci, Koppány és továbbá a szülők, barátok, akik végig ott voltak és minden nap segítettek a szervezésben.

Hozták a finomságokat és etették a gyerekeket…volt idén is ,,király kaja” palacsinta, süti, fagyi és dinnye…szóval gömbölyödött a pocak!
A szerdai edzésen volt a heti eligazítás, programok, feladatok, versenyek majd a nagy teremet kialakítottuk a szálláshelyünkként. A tatami egy részét felszedtük és a helyére kialakítottuk a játékterületet: rex, csó-csó és az asztaliteniszhez. A kisteremben az étkezésekhez az asztalokat, székeket és a hűtőket beraktuk.

Miután végeztünk lementünk a Balatonra egy jót fürödtünk, majd vissza a dojoba dumcsi (22 h) majd pihenő…ami sajnos az első este dugába dőlt…a lekapcsolt lámpa ellenére hajnalig tartott a ,,pusmogás”!

Minden a terv szerint ment, az időjárásra nem panaszkodhattunk, nem maradt el a fürdőzés és természetesen az esti foci! Délelőtt (35fok) 9-11h-ig és délután 17-20h-ig voltunk a Balatonon, így védekeztünk az igen erős napsütés ellen. A víz hőfoka csodás volt (25 fok), ki fürdőzött, ki éppen árnyékban pihengetett, beszélgetett vagy éppen fagyival, jégkásával hűsítette magát.

A reggel futásból csak egy teljesült, közös reggeli, körlet rend OK, majd Balaton! Ebéd 12,30-13h pihi majd 14-16 h játék, bajnokságok (cso-cso, rex, ping-pong) követően fürdőzés, foci majd végül fürdőzéssel zárult a napunk.
A  szülőknek külön köszönöm a segítséget Krisztinek és Katinak, hogy minden nap valami ,,fincsi” dologgal meglepték a gyerekeket pl. reggelik és a palacsinta, dinnye, jégkrém, üdítők …hát nem éheztünk!


Kedves szülők és barátaink, nagyon szépen köszönöm  a magam és a gyerekek nevében azt a sok törődést, amit kaptunk Tőletek, nagyon szépen köszönjük!

Kellemes pihenést és nagyon szép nyarat kívánok!